Majestueus

Ik las net een blog dat ik vorig jaar rond deze tijd schreef met daarin twee foto’s van mooie bomen die in het Kalheupinkpark (ook wel ‘Engelse Tuin’) staan, waar ik regelmatig doorheen loop. Vorige week liep ik er weer langs en zoals elk jaar weer was de schoonheid verblindend. Vooral de Japanse Notenboom, de boom met de gele bladeren. Majestueus is het woord dat in mij opkwam.

Er liep ook een andere wandelaar te genieten van al het moois. Ik had net een foto gemaakt en zei: “Ik woon hier in de buurt, dus ik kom hier vaak, maar d├ęze moet ik toch elk jaar weer opnieuw fotograferen.”

Japanse Notenboom en de Moerascipres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top