De boom

Een paar honderd meter van ons huis is het Kalheupinkpark. Een Engelse Tuin, gelegen tegen een heuvel, met een vijver en een aantal zeer fraaie bomen erin, waar ik regelmatig doorheen loop tijdens het wandelen of hardlopen.

Er staat ook een hele typische boom: een Oosterse Plataan, waar ik het afgelopen jaar sinds de winter een aantal keer een foto van heb gemaakt, aangevuld met twee foto’s uit eerdere jaren. En nu heb ik dus een kleine collectie waarin je deze boom door alle seizoenen heen ziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top