Warm ☀️

Vandaag werd het meer dan 40 graden buiten. 40,2 was de hoogste temperatuur die op het officiële meetpunt van Twente werd gemeten aan het eind van de middag. In Nederland was 40,7 vandaag de hoogst officieel gemeten temperatuur. En aangezien die metingen gedaan worden op plaatsen buiten de steden, kun je nagaan hoe heet het daadwerkelijk voor de meeste mensen was. In Parijs was het trouwens nóg warmer:

Gelukkig kon ik deze laatste werkweek voor de vakantie voor het grootste deel thuis werken. Op één dag na. Toen zat ik in een gebouw waar de airco prima werkte, maar om nou elke dag naar Deventer te reizen is ook al zowat.

Dan toch maar liever thuis in de korte broek en op blote voeten, met een Amerikaanse koelkast op een paar meter afstand die zowel ijsblokjes als koel water geeft. De hele dag door 😅.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top