Nieuwe look

Sinds vandaag staat mijn website in de ‘nieuwe look’ die ik afgelopen vrijdag al aankondigde.

Het lijkt misschien saaier, maar voor mij werkt het als een manier om ook kortere blogs te schrijven en zonder afbeelding.

Ik moest trouwens nog wel even lachen om dat idee, want de korte teksten die je ziet op de site waar ik het idee van kreeg, zijn eigenlijk net tweets. “Ik zou dus ook gewoon wat vaker een tweet kunnen plaatsen”, bedacht ik.

Maar nee, het lijkt me toch leuker om kortere blogs en updates te schrijven. Misschien af en toe ook een quote.

Het heeft nog even geduurd voordat ik mijn site had omgebouwd en dat komt omdat ik nog wat andere thema’s heb geprobeerd. Een ‘thema’ zorgt ervoor dat je blog een ander uiterlijk krijgt; net zoals je dat op je laptop en smartphone kunt doen. Uiteindelijk bleek twentysixteen van WordPress (het systeem achter mijn blog) gewoon het eenvoudigst te zijn om het idee van een timeline te maken.

Als laatste heb ik nog wat zitten klooien met het blokje met mijn meest recente tweets dat je in de rechter zijbalk vindt. Ik wilde graag alle links groen hebben, maar dat is helaas niet gelukt. Het beste dat ik voor elkaar kreeg was groene links in de tweets en blauwe links eromheen. Toen heb ik alles maar teruggezet en alle links van dat blok gewoon blauw gelaten:

Klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top