Wijzigingen DidactAdvies

Vandaag heb ik opnieuw een blog op een andere site geschreven, namelijk op DidactAdvies, de website van mijn bedrijf. (red. 2023: blog is verwijderd, evenals website DidactAdvies)

Eigenlijk heb ik de hele week veel teksten geschreven. Ik heb namelijk een aantal dingen gewijzigd op die website. Wat de reden is dat kun je het beste in de blog lezen, want anders schrijf ik het twee keer op. 

Naast het blog schreef ik ook een nieuwsbrief naar de vaste lezers van mijn blogs op DidactAdvies. Ik vermoed dat veel van mijn lezers zich hebben ingeschreven omdat ze wilden leren over Slimmer werken en dus leek het mij goed om ze te vertellen over de nieuwe site en natuurlijk over de gratis minicursus waarvoor ze zich in kunnen schrijven, waarna ze voortaan ook mijn nieuwsbrief van OrganizeFlow zullen ontvangen.

Achteraf was het natuurlijk beter geweest om eerst mijn nieuwsbrieflezers te vertellen over de wijzigingen en daarna pas de site aan te kondigen via sociale media, maar tja, dat besefte ik achteraf pas. Dat heb ik wel vaker, organisatietalent dat ik ben (ahum). Actie was echter belangrijker dan nog langer nadenken over het hoe en wat. Ik ga er maar vanuit dat het niet uit heeft gemaakt of dat het op een andere manier wel weer goed komt.

Inmiddels is het hele project zo goed als afgerond. Ik moet alleen nog een paar dingen aanpassen op de Facebookpagina van DidactAdvies. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top