Quote – I choose…

Het is weer laat en er is nog geen blogpost. Maar er is wel een hele mooie quote die ik gisteren tegenkwam:

Vandaag koos ik ervoor om mijn nieuwe site en bijbehorende social media accounts aan te kondigen. Ondanks dat het nog niet perfect is. 

Ik heb inmiddels alweer meerdere keren gedacht “Oh ik had eigenlijk eerst …” en “Heb ik het wel op de juiste manier gedaan? Had het niet veel beter gekund?” 
En toch ben ik blij dat ik het gedaan heb. 

Ik heb me ook al wel twintig keer afgevraagd hoe het zou gaan, maar het antwoord is dat je dat niet kunt weten. Het loopt zoals het loopt en het gaat er gewoon om, om acties te blijven nemen en dingen te proberen.

Gewoon ‘doen’ dus. Dat had ik al zรณ vaak gehoord, maar ik weet sinds kort pas hoe dat voelt. Een beetje ongemakkelijk, nieuwsgierig en op het randje van zekerheid en onzekerheid. Al met al best geinig ๐Ÿ™‚

Waar kies jij vandaag voor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top