Genieten van de omgeving

Vandaag ga ik jullie eens een paar foto’s laten zien van de prachtige omgeving waar ik woon. Zoals je misschien al hebt gelezen ga ik regelmatig hardlopen en dan heb ik wel eens het luxeprobleem van ‘Waar ga ik vandaag langs?’ En soms durf ik dan echt te denken ‘Mwah, dat stuk heb ik nu wel een keer gezien.’ Wat natuurlijk niet waar is, maar ik houd er wel van om lekker te variëren met allerlei routes. 

Dichtbij is het Kalheupinkpark. Op dit moment is het een beetje troosteloos, maar deze bijzondere boom lijkt de storm van vorige week te hebben overleefd:

Dus in de lente staat ons weer wat moois te wachten:

Als je dan even verder loopt kom je in de Rodondendronlaan. In de lente is dat echt een prachtig gezicht:

 Of bijvoorbeeld de Tankenberg. Hier sta ik op het hoogste punt. Als het helder weer is kun je de windmolens in Duitsland zien:

In het echt is het overigens veel mooier dan ik op een foto kan vastleggen. Op foto’s zie je maar zo weinig diepte, terwijl je hier dus echt een mooi uitzicht hebt.

Kom dus vooral een keer langs om het zelf te bekijken. Wandelnetwerk Twente (site ligt eruit op dit moment) heeft hier allerlei routes uitgezet met bordjes. En nu bedenk ik me ineens dat ik zelf ook wel eens wat routes online kan zetten. Hier komt de eerste (startpunt is Hotel ‘t Landhuis):

https://connect.garmin.com/modern/course/17245401

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top