Vernieuwing

Ja, het was weer eens tijd voor een nieuw uiterlijk van mijn website. Misschien dat het een nieuwe aanzet is om hier weer te gaan bloggen.

Ik heb wel van allerlei ideeën, maar ik weet nog niet precies waar ik wat ga doen, en zelfs niet in welke taal…

Dus eerst maar eens een nieuw jasje, zodat het voor mezelf in elk geval weer een beetje een vriendelijk uiterlijk heeft.

Ik zie wel dat het me weer een hoop werk gaat opleveren, want ik ben ‘vroeger’ niet zo slim omgesprongen met afbeeldingen. Ik heb bijvoorbeeld niet bij iedere post een plaatje ingesteld, dus je ziet hier nog heel veel grijze vlakjes. Ook heb ik vaak veel te kleine afbeeldingen gebruikt, waar je ook niet meer op kunt klikken om ze te vergroten. Bovendien heb ik af en toe nog met tabellen gewerkt voor de uitlijning :-X . Gelukkig gaat dat nu allemaal een stuk gemakkelijker in WordPress. Een mooi klusje dus voor de komende donkere maanden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top