Stilte…

StilteHet was weer akelig stil op deze website de afgelopen twee maanden, ondanks mijn eerdere aankondiging dat er weer met meer regelmaat een post zou verschijnen. Dat is dus niet echt gelukt.

Toch niet ‘Getting Things Done?’ Jawel! Maar vooral heel veel andere dingen dan deze website. In september heb ik namelijk besloten om zelf ondernemer te worden en vanaf dat moment lag mijn prioriteit dus volledig daar, naast het feit dat het voor onze lokale D66-afdeling ook tijd was om de verkiezingsprogramma’s te schrijven. Daarbij heb ik nogal wat redactiewerk verricht waar met name ‘s avonds de nodige uren in zijn gaan zitten.

Maar goed, sinds 21 oktober is mijn bedrijf DidactAdvies officieel gestart. En dan begint het dus pas. De eerste opdrachten wilde ik natuurlijk pico bello afleveren en tussendoor probeerde ik een logo en briefpapier te ontwerpen, een website te bouwen, verzekeringen te regelen, de administratie op te zetten , et cetera.

In al die hectiek kwam ik er ook nog eens achter dat mijn GTD-systeem niet echt optimaal was, dus ik heb ondertussen ook weer wat ervaringen met nieuwe GTD-tools. Dat gaf natuurlijk een hoop gedoe, maar ook weer voer om over te schrijven! Hopelijk lukt dat voortaan op een iets kortere termijn weer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top