Legpuzzelen

LegpuzzelenIn mijn vorige blogpost noemde ik al het woord ‘puzzelen’ in verband met technisch schrijven. Een tijdje geleden kwam ik deze blogpost tegen:
“Do you like Jigsaw Puzzles?”

Daarin wordt technisch schrijven vergeleken met het in elkaar zetten van een legpuzzel. Ik vond het zeer herkenbaar: Je kijkt naar het totaalplaatje en begint dan met het leggen van de randen. Vervolgens leg je de stukjes met dezelfde kleur en hetzelfde thema bij elkaar en probeer je die stukken in elkaar zetten en op de juiste plaats in de puzzel te positioneren. Tot slot probeer je de tussenruimtes op te vullen met de overige verbindende stukjes. En niet te vergeten: het gevoel van voldoening als de puzzel klaar is en alle puzzelstukjes samen een mooi geheel vormen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top