Nieuwe uitdaging: Iedere dag bloggen!

Ik word al een tijdje gek van het feit dat ik eigenlijk meer wil bloggen, maar dat ik maar heel af en toe een post uit mijn toetsenbord krijg. Argumenten?

  • Geen-tijd-voor
  • Ik-weet-niet-waarover-ik-moet-schrijven
  • Ik-moet-eerst-structuur-in-het-verhaal-aanbrengen
  • Ik-wil-eerst-wat-aan-het-uiterlijk-van-mijn-blog-doen
  • etc-etc-etc.

Zonder echt het voornemen te hebben om een nieuwe poging te wagen, ben ik vandaag het web eens afgestruind naar topics over ‘Beginnen met bloggen’. Eerst belandde ik op een pagina waar ik las dat je beter wordt in bloggen als je het vaker doet. Duhhh… dat ik dat zelf nog niet had verzonnen…

Vervolgens las ik ergens anders dat het streven naar de perfecte post ‘killing’ is voor het bloggen. Aha! Vandaar dus dat gebrek aan posts op mijn site…
En tenslotte belandde ik op de site van Elja Daae, die begin 2012 is begonnen met iedere dag te bloggen. Zij geeft aan dat juist die verplichting ervoor zorgt  dat je beter rondkijkt om inspiratie op te doen (klinkt aannemelijk), en zoals gezegd: door vaker te bloggen word je vanzelf beter.

Ik besloot de uitdaging aan te nemen. En aangezien ik het altijd zonde vind om met goede voornemens te wachten tot 1 januari, tot na mijn verjaardag of tot na de vakantie o.i.d. begin ik dus gewoon direct vandaag. En ik kan haast niet wachten tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top