‘Add to Delicious’ op je iPad

Op internet kom ik vaak langs allerlei pagina’s die ik wil opslaan; ofwel in mijn bookmarks op Delicious (websites), ofwel in Pocket of Evernote (artikelen), ofwel op Pinterest (plaatjes). In de browser van je laptop of pc kun je hiervoor meestal handige knoppen toevoegen aan je bookmarks-werkbalk (de zogenaamde ‘bookmarklet’), en op mijn smartphone had ik er ook nooit zoveel problemen mee (via ‘Delen’), maar in de safari-browser op mijn iPad ontbraken deze functies nog. Ik had het al wel eens geprobeerd om een bookmarklet naar de werkbalk te slepen, maar dat lukte niet op de iPad (drag-and-drop werkt daar anders).
Zojuist heb ik echter op de site van Delicious zelf een instructie gevonden voor het toevoegen van een bookmarklet aan de Safari-browser op de iPad. Werkt prima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top