Paadjes

Vanavond ook weer heerlijk gelopen. Weinig last van mijn schenen, terwijl het geen vlak en zeker ook geen effen parcoursje was. Heerlijk om zo links en rechts een paar paadjes te nemen waardoor de vooraf bedachte route behoorlijk wijzigt. Garmin heeft het beginpunt wel wat verplaatst. Die had namelijk op dezelfde plek moeten zijn als het eindpunt. In de eerste kilometer leek het daardoor ook alsof ik heel snel liep (soms gaf hij 3 min/km aan, hahaha, in my dreams… en zelfs dat niet eens 🙂

Overigens, over routewijzigingen gesproken: afgelopen zaterdag is het pas echt iets heel anders geworden dan gepland. Toen had ik ongeveer het rondje bedacht dat ik vanavond heb gelopen (maar dan andersom), maar is het dit geworden 😀 Fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top