Vakantie Aruba 2011

Dit jaar zijn we naar Aruba geweest op vakantie. Wat een heerlijk eiland is dat! Altijd tussen de 25 en 35 graden (dag en nacht!) en iedereen is er super relaxed. Er wordt natuurlijk gewoon nederlands gesproken, wat wel een gekke gewaarwording is als je zo ver van huis bent (9 a 10 uur vliegen, 6 uur tijdsverschil).
We zaten daar in de hoofdstad Oranjestad, in het Renaissance Hotel. Dat bestond uit 2 delen: Marina (alleen voor volwassenen) en Ocean (voor families met kinderen). Het hotel beschikte ook over een eigen eiland, waar je met een bootje naar toe werd gebracht 😀
Mmmmmm…. ik wil zo weer terug 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top