Tweets

Zo… ik heb even al mijn Twitter-updates van m’n site verwijderd. Een tijdje lang vond ik het leuk dat al mijn tweets ook automatisch op mijn site werden gepubliceerd, maar de laatste tijd begon ik dat wat overdreven te vinden. Mijn twitter-historie staat ook op Twitter zelf. Daarnaast was ook een soort excuus geworden om weinig tot geen blogposts meer te hoeven plaatsen.
Dus nu moet ik (af en toe) weer aan de bak 🙂
Mijn meest recente tweets zijn trouwens nog wel zichtbaar, maar dan in de sidebar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top