iPad2

Vorig jaar, of misschien wel langer geleden, las ik een stuk over Prezi, een tool om presentaties te maken op een zeer vernieuwende manier. Ik vond het direct interessant en maakte een account aan op Prezi.com. Het aanmaken van zo’n presentatie kost echter behoorlijk wat tijd. Ik heb er ooit wel eens een gemaakt, maar er daarna niet veel aandacht meer aan besteed, mede doordat ik ook niet wist waarover ik de presentatie moest maken.

Een tijdje geleden ontving ik een mail van Prezi waarin zij hun gebruikers uitnodigden om deel te nemen aan een onderzoek over het gebruik van de tool. Daarbij werd aangegeven dat je een iPad kon winnen.
Aangezien ik geen zin had om veel geld te betalen voor een iPad (het is tenslotte maar een gadget), heb ik de laatste tijd aan heel wat onderzoeken, prijsvragen, etc. deelgenomen, mits ik niet allerlei persoonlijke gegevens hoefde in te vullen.
Bij Prezi hoefde dit ook niet. Ik moest alleen een aantal vragen beantwoorden over een tool die ik dus eigenlijk nog maar een paar keer had gebruikt.
Ik was eigenlijk al lang vergeten dat ik aan dit onderzoek had deelgenomen, toen ik ineens een reactie zag op mijn website van een medewerkster van Prezi:
“I am looking for a Prezi-user with the address mvdweer@msn.com. Is this you? If so, please answer to my Prezi address”

Nieuwsgierig geworden antwoordde ik dat ik dit inderdaad was. En toen kwam de verrassing: Ik kreeg een mailtje terug waarin de medewerkster van Prezi aangaf dat ze al eerder had geprobeerd contact op te nemen maar dat haar emails waarschijnlijk in mijn spambox waren beland, maar dat ze blij was om me nu eindelijk te kunnen vertellen dat ik een iPad had gewonnen door deel te nemen aan een onderzoek van Prezi en of ik het adres wilde doorgeven waarop ze hem konden laten bezorgen, en wat voor kleur ik wilde… !!!!
Natuurlijk heb ik me even afgevraagd of het echt was en of het kwaad kon om mijn adres door te geven, maar eigenlijk was ik al vrij snel overtuigd dat dit serieus was. Voornamelijk door de moeite die ze had genomen om contact met mij op te nemen.

Ik gaf dus de gevraagde gegevens door, maar durfde er nog steeds niet al te veel op te hopen. Maar afgelopen donderdag was hij er dan toch echt! En het bleek ook nog eens de iPad2 te zijn!! Ik vind het echt buitengewoon dat de Prezi-medewerkster zoveel moeite heeft gedaan om me te vinden.

Mocht je meer willen weten over Prezi, dan kun je kijken op http://www.prezi.com. Of bekijk de onderstaande video:

Oh ja, deze update?? Die is natuurlijk geschreven op mijn iPad (-:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top