Op herhaling…

Op 23 maart had ik een grotendeels nieuwe route gelopen. En zoals bij mij gebruikelijk is bij nieuwe routes loop ik altijd wel een keer verkeerd, omdat ik nou eenmaal dusdanig eigenwijs ben dat ik gewoon niet doe wat ik zelf heb uitgeschreven op een papiertje dat ik dan meeneem: “deze weg links aanhouden“…”hmmm… dat zal wel niet dit weggetje zijn…” (wel dus).
En soms staan er gewoon geen straatnaambordjes en begin ik te twijfelen, zelfs als je de ‘loabult‘weg in moet en je ziet dat die weg flink omhoog loopt… (of was dat meer een kwestie van ‘geen zin in…’ ??

Anyway, vanochtend op herhaling geweest nu natuurlijk wel de goede wegen genomen. Deze was uiteindelijk zeker niet zwaarder dan de eerste keer, en het is absoluut een mooie route. Qua tempo ging het een stuk minder dan twee weken geleden, maar ja, dat krijg je als je ziek wordt tussendoor. Wel jammer dat Enschede al over anderhalve week is. Weinig tijd meer over om nog veel te verbeteren. Helaas, niets aan te doen.

2 Comments

  1. max

    Ik zie dat je ook de garmin 405 gebruikt. Ik ook al sinds november 2009. Ik sla de routes die ik van te voren maak via afstandmeten.nl op in de garmin en loop deze dan na. Reuze makkelijk en minder kans om te verdwalen! Misschien iets voor jou?

    • Mascha

      Hi Max! Goed idee! Ik had die functie van de Garmin nog niet onderzocht. Ik zal het eens proberen met een bekende route, en dan kijken of het ook helpt bij onbekende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top