Garmin Forerunner 405 CX

Lang naar uitgekeken, maar ik vond het zonde om dit zomaar even tussendoor aan te schaffen. Dus netjes gewacht tot mijn verjaardag en nu is het dan zover:

Ik ben in het bezit van de geweldige Garmin Forerunner 405 CX. Een hardloophorloge met GPS, zodat hij mijn routes kan vastleggen, en met eenvoudige upload-functionaliteit, zodat ik niet na elke training alle gegevens handmatig hoef over te typen naar RunningAhead, waarin ik alles bijhoud.

Garmin heeft zelf ook een mooie site en een programma dat je lokaal kunt installeren (Garmin Training Center). Maar in RunningAhead staat vrijwel mijn gehele loophistorie dus vandaar dat ik dat gewoon blijf gebruiken.

Hier zie je wat er op de Garmin-site geregistreerd wordt:

Met het Garmin-trainingcentre kan ik allerlei trainingen bedenken en uploaden naar mijn horloge.

Het geeft een schat aan mogelijkheden om dingen vooraf in te stellen en achteraf te bekijken en analyseren. Geweldig dus als je dat leuk vindt, zoals ik. “Hmm… ga je er ook harder van lopen dan?”, vroeg mijn vader natuurlijk cynisch. Nee, dat natuurlijk niet. duuhh…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top