Eindelijk! Android!!!

Jaaa! Eindelijk ben ik ook de trotse bezitter van een Android-telefoon: De Samsung Galaxy Ace. Wat een verademing is dit zeg! Het is erg intuïtief en er zijn allerlei handige, mooie, smoothly werkende apps die je gratis kunt installeren. Ik gebruik:

 • Seesmic voor Twitter
 • Remember The Milk voor GTD
 • Evernote om snel notities op te slaan en terug te vinden
 • Whatapp, of coursse.. om gratis te chatten met mijn lief, ipv te sms’en
 • NOS-teletekst voor het belangrijkste niews
 • Reader t.b.v. alle RSS-feeds die ik in GoogleReader verzamel en ook online lees.
 • Dropbox voor bestandsuitwisseling met mijn werk- en thuislaptop
 • Smooth-calendar om mijn eerstvolgende afspraken direct in mijn Start-scherm te zien
 • Buienradar. Lijkt me duidelijk.
 • TV-gids.TV  Spreekt ook voor zich lijkt me..
 • Ringdroid voor het instellen van andere ringtones dan de standaard meegeleverde ringtones.

Android werkt echt belachelijk soepel en snel. Op deze telefoon zit ook SWYPE wat echt super werkt. Vandaag het woord ‘verkeerscontrole’ in een keer geswypet  en hij snapte direct wat ik bedoelde. Met swype is het volgens mij wel handig als je ‘blind’ kunt typen, omdat je wel moet weten waar je je vinger naar toe moet bewegen ook als je de gewenste letter niet ziet omdat je hand er op dat moment voor zit.

Het kan dus zijn dat ik vanaf nu ook af en toe over Android-apps ga bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top