Heerlijk…

Een paar weken geleden schreef ik in een post dat ik twee keer per week zou gaan lopen in plaats van drie. Sindsdien heb ik dit gedaan en ik moet zeggen dat het prima bevalt. Het lopen gaat veel lekkerder. Qua snelheid is het allemaal nog niet denderend, maar het voelt wel lekker aan. Ik neem allerlei verschillende routes dwars door de geweldige omgeving hier. Vrijwel nooit loop ik hetzelfde rondje. De ene dag loop ik een langer stuk en doe ik het lekker rustig aan en de andere dag iets korter en sneller. De ene keer loop ik bepaalde heuvels op, de andere keer loop ik ze af. Soms wat meer, soms wat minder heuvels, soms een zwaarder parcours, soms wat lichter. Ik zou mezelf voor de gek houden als ik zou zeggen dat het enige doel dat ik nog heb is fit blijven, zodat ik lekker kan blijven hardlopen. Want uiteindelijk wil ik nog steeds twee keer per jaar een halve marathon lopen. Maar het fit blijven is wel de eerste prioriteit, zodat ik kan blijven opbouwen naar die halve marathon. Geduld, geduld, geduld dus. En ondertussen vooral lekker genieten van het hardlopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top