Wees je eigen assistent!

Op GTD-times vond ik een goede tip voor de weekly review:
How I learned to be my own assistant and love the GTD Weekly Review.

Na het bestuderen van de GTD-methode weet ik natuurlijk dat ik mijn taken moet omschrijven als duidelijke, direct uit te voeren acties. Ik merk echter dat ik het soms te snel doe, waardoor de omschrijvingen zeker voor verbetering vatbaar zijn. Carolyn J. Sullivan, die het artikel schreef aan GTD-times heeft hiervoor een oplossing die erg goed klinkt: gewoon doen alsof je je weekly review bespreekt met een assistent. Je legt hem/haar uit wat er precies moet gebeuren en de week daarna bespreek je wat de stand van zaken is.
Ga ik zeker proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top