Wateroverlast

Afgelopen donderdag is er een enorme hoeveelheid regen gevallen bij ons in de buurt. De A1 is zelfs een tijd lang afgesloten geweest, omdat er een dijk door was gebroken. Ik moest gelukkig net 2km ervoor bij afslag De Lutte eraf, en daar stond op dat moment nog geen file. Ik was natuurlijk erg verbaasd over de enorme hoeveelheid regen die ik zag vallen, maar ik had er werkelijk geen idee van wat er verderop op de A1 en, naar ik later hoorde, ook in de rest van Oldenzaal zich afspeelde. Ik besef nu pas echt dat we in de hoogst gelegen delen van de stad wonen.
A1 onder water:

Ook grote problemen bij tunnels in de stad:

Op http://www.d66oldenzaal.nl/weblog/?p=1786 vind je nog veel meer beelden van de wateroverlast in Oldenzaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top