Wat is Lifehacking?

Vanaf het moment dat ik mij in ‘Slimmer werken’ ben gaan verdiepen, was Lifehacking.nl een van de eerste sites die ik toe voegde aan Google Reader, waarin ik via RSS nieuwe blogposts van allerlei sites bijhoud. Google Reader was trouwens ook zo’n handigheidje die werd aangeraden door Lifehacking.nl. Op Lifehacking.nl vind je namelijk reviews van allerlei handige toepassingen van ‘slimmer werken’, zoals Evernote, Remember the milk, Google en nog heeeeel veel meer. Natuurlijk ontbreken ook de iPad, iPhone en Blackberry niet. Maar er staan bijv. ook handige tips op over hoe je de onderwerp-regel van je e-mails goed gebruikt (en vooral… hoe je anderen hierop kunt wijzen 🙂

Op Lifehacking.nl vind je allerlei tips & trucs om slimmer te werken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top