Opbouwen

Lang geleden alweer sinds ik voor ‘t laatst iets geschreven heb over hardlopen. Sinds de laatste keer ben ik inderdaad naar de fysiotherapeut gegaan. Therapie was niet nodig, maar hij heeft met wel een aantal oefeningen meegegeven voor mijn hamstring. Een paar rekoefeningen voor ‘s ochtends en ‘s avonds en een paar krachtoefeningen die ik voor of na het fitnessen kan doen. Hardlopen mocht gelukkig wel, maar heel langzaam, een paar kilometer joggen, en het liefst op vlakke stukken. Beter dan niets, maar ik ben in die tijd wel één keer per week erbij gaan spinnen om nog een beetje conditie te houden. Gelukkig kon ik al vrij snel weer redelijke stukken hardlopen en kon ik het natuurlijk ook niet laten om de heuvels weer in te gaan. Inmiddels loop ik weer zo’n 3 keer per week 6 tot 8 km. Ik merk wel dat ik het nu niet te snel weer moet gaan opbouwen, dus de huttenkloasloop op 3 oktober zit er helaas niet in, in elk geval niet de halve marathon. Weer niet dus dit jaar. Da’s wel balen. Maar goed, 10 km is ook leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top