ff rust dan maar weer…

Net weer even de wekelijkse hardloop-statistiekjes bijgewerkt. Die worden sinds kort ook automatisch op mijn site getoond, op de pagina ‘Hardlopen’, zonder dat ik daar verder iets voor hoef te doen. Pas geleden uitgevonden hoe dat moet 🤓.

Maar goed, die statistiekjes stelden deze week niet zoveel voor, want ik heb deze week maar twee keer hardgelopen. De hele week (sinds de duurloop van vorige week zondag) heb ik last gehad van mijn rechter-hamstring en sinds afgelopen vrijdag vindt mijn geliefde shin-splint het ook weer eens tijd om van zich te doen spreken. Zucht… rust dus maar weer even. Gisteren dus geen duurloop gedaan. Voor die hamstring ga ik denk ik toch maar even naar de fysio, want het duurt nu echt veel te lang, en ik heb me voorgenomen om pas weer (kleine) stukjes te gaan lopen als ik mijn shin-splint niet meer voel tijdens het gewone lopen. Dat wordt dus weer spinning deze week. Lekker binnen zweten met dit mooie weer 😰.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top