Twitter2blog2Twitter

HaHa! Zo kun je mooi bezig blijven!!
Ik heb op mijn blog een plug-in geïnstalleerd die ervoor zorgt dat mijn tweets ook op mijn blog worden gepost. Sinds kort gebeurt dat ook met mijn bookmarks die ik toevoeg op del.icio.us, en zo ging ik dus ook op zoek naar een tooltje voor het posten van tweets. Heb ik mooi alles bij elkaar, en dan lijkt het in elk geval alsof ik wat actiever ben op mijn blog 😉

Anyway, met die plug-in kon ik ook instellen dat als ik een nieuwe post toevoeg op mijn blog, dit automatisch getwitterd wordt, met als voorlooptekst : “Nieuwe blogpost: ” en dan een link naar de blogpost. Nou, leek me leuk; iedereen automatisch op de hoogte….

Het effect is als volgt:

Ha ha! Mijn tweet (onderste tweet) wordt gepost op mijn blog (zie onder deze post), die dat als een nieuwe blogpost ziet, en er dus weer melding van maakt op twitter (zie bovenste tweet)!! Gelukkig hield het daar op en werd het geen eeuwige cirkel (‘loop’ voor insiders). Ik heb het ‘twitteren’ van een nieuwe blogpost nu maar uitgeschakeld. Het belangrijkste is dat het op mijn blog bij elkaar komt, en dat werkt nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top