Valentijn…

Vrijdag zag ik het in de krant staan. Vrij onopvallend, onderaan de pagina, stond dat Youp van ‘t Hek op zaterdagmiddag zijn nieuwste boekje zou signeren bij boekhandel Broekhuis in Enschede. Zomaar op een zaterdagmiddag!!
De titel van het boekje heet: “Omdat jij mijn beste vriend bent”. Toepasselijk voor valentijnsdag! En ik kon er naartoe zonder dat Tom er iets van zou merken… Dus heb ik mijn kans gegrepen:

Toen ik de winkel uit kwam stond ik echt te popelen om dit te twitteren of te bloggen en ik heb me ‘s avonds wel een paar keer bijna versproken tegen Tom. Maar het is gelukt!!! Ik heb de verrassing tot vandaag kunnen bewaren. Geweldig om Tom’s gezicht te zien toen hij besefte dat het boekje door Youp zelf gesigneerd was…  nou, graag gedaan hoor, liefje!!  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top