FarmVille

Ohoh… nieuwe verslaving gevonden. Het heet FarmVille. Je bouwt je eigen boerderijtje op Internet. Het begint heel klein met een paar omgeploegde landjes waarop je plantjes kunt zaaien en die je na een paar uur, of een dag, afhankelijk van wat je gezaaid hebt, kunt oogsten.

Je hebt een paar ‘neighbours’, vrienden die ook FarmVille spelen. Van deze neighbours krijg je cadeaus (bijv. een kip, koe, eend, appelboom, hek, bloemen) en ze helpen je door je plantjes te bemesten en je kippen te voeren. En natuurlijk doe je dat ook bij hen. Met alle acties op je eigen farm en die van je buren kun je coins verdienen en daar kun je dan allerlei dingen mee kopen om je farm op te tuigen.

En niet alleen de plantjes kunnen geoogst worden, maar ook de bomen en de dieren (eieren, melk, veren, wol, ijsblokjes (van de pinguins), etc. Verder verdien je XP’s (experiences). Door deze XP’s ga je ook levels omhoog. In hogere levels kun je weer andere soorten plantjes zaaien en andere gifts geven.En hoe meer neighbours je hebt, hoe groter je je farm kunt maken. Fun fun fun!!  Hieronder zie je hoe mijn farm er op dit moment uitziet.

Op het plaatje zie je natuurlijk niet dat de diertjes ook nog eens bewegen. Als je er geen hekken, heggetjes of omgeploegde landjes omheen zet, kunnen ze zomaar alle kanten op lopen. Dat maakt het tot een vrij levendig iets. Soms ben je gewoon even een konijn of een kip kwijt, en even later duikt ‘ie weer op tussen de bloemen ofzo. Lachen!

Ook FarmVille spelen? http://www.farmville.com See ya, neighbours!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top