Stephen Fry

Stephen FryIk weet niet hoe bekend hij in Nederland is, maar hij viel mij ooit op in zijn rol van Onno Quist in de verfilming van het meesterwerk van Harry Mulisch: De ontdekking van de hemel (“The discovery of heaven”). De film haalt het natuurlijk nooit bij het boek, maar de vertolking van Onno Quist door Stephen Fry vond ik geweldig. En na een gastrol in de serie ‘Bones’ was ik overtuigd fan, maar niet zo dat ik het hele internet heb afgestruind ofzo.

Tot voor kort kon ik een aantal zondagen lang mijn hart ophalen bij de afleveringen van ‘Stephen Fry in America’, uitgezonden op Nederland 1. En nu heb ik dus weer iets nieuws gevonden: Vanavond zag ik in TopGear namelijk dat Stephen Fry ook twittert. Ik heb zijn twitter-pagina natuurlijk direct opgezocht (http://twitter.com/stephenfry) en zag dat hij inmiddels meer dan 741.000 followers heeft (vind ik veul!). En in de loop van de avond kwamen er daar ook nog zomaar zo’n 600 bij. Zeker ook TopGear gekeken 😉
Maar het feestje werd pas compleet toen ik vanaf zijn Twitter-pagina doorklikte naar zijn website:


Wauw! wat een site. Het ziet er sowieso al geweldig uit, en ‘ademt’ een en al Stephen Fry. Heerlijk lange blogs, originele teksten in dat geweldige Engels van hem. Jummie!
Nou, ik ga de komende tijd mijn Engels eens flink ophalen denk ik 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top