Kort maar heftig en vooral erg leuk!

Aah wat is dit lekker. Binnen een kilometer van ons nieuwe huis loop je zo de heuvels in. Rondjes van 6 km kunnen dan al heel heftig zijn! Heel praktisch als je een keer weinig tijd hebt, of als het eigenlijk te warm is om een heel uur te lopen.
Zoals afgelopen dinsdagmiddag.
Ik had geen zin om na het eten nog te gaan lopen, dus moest het ervoor, maar ja, het was nogal warm. Maar ik had wel zin in een pittige training en aangezien het woensdags nog veel warme zou worden, verwachtte ik niet dat de groepstraining van woensdag veel zou voorstellen. Dus ik besloot een klein rondje te doen van 6/7 km met een paar flinke klimmetjes en een stukje ‘cross door het bos’ erin. Die cross en de heuvels zou ik dan in wedstrijdtempo doen en daar tussenin steeds 1 of 2 minuten rustig lopen of wandelen. Het bleek een geweldig idee te zijn en absoluut een leuke route.

Zo leuk dat ik hem gisterochtend opnieuw heb gelopen. Rond een uur of 7 kon ik niet meer slapen en besloot ik om nog even te profiteren van de de koele ochtendlucht. Ik wilde niet teveel kilometers maken, omdat ik vanavond ook nog weer met de groep wil trainen, dus besloot ik om nogmaals het rondje van afgelopen dinsdag te doen, maar dan echt zoals ik hem in eerste instantie op Google Maps had uitgezocht, want afgelopen dinsdag had ik weer eens een verkeerde afslag genomen 😉
Nou, hij blijft leuk! Deze houden we er absoluut in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top