Duurloop in de heuvels

Poeh, die was heftig! Vanochtend een duurloop gedaan met de groep. De groep die voor de halve marathon gaat, startte al een half uur eerder en pikte ons vervolgens op bij een afgesproken punt. De verwachting was dat we zo’n 9 km zouden lopen dus had ik mijn fiets op 1 km vanaf dat startpunt gestald, zodat ik in totaal zeker 11 km zou halen.
Nou, het rondje werd dus niet 9, maar 11 km en voor mij dus 13, en natuurlijk volop in de heuvels. Het tempo was achteraf ook wat te snel voor een duurloop, dus ik hoop maar dat ik er niet al teveel last van krijg. Maar de route was erg mooi, grotendeels de route van de halve marathon van de huttenkloasloop op 4 oktober. We startten ongeveer op het 7km-punt en hebben tot het 17km-punt gelopen. Een echte aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top