Verhuisd!

Nou, we zitten inmiddels in ons nieuwe huis!! Er zijn natuurlijk nog wel een paar dingetjes die afgemaakt moeten worden (ja, ik weet wat ze daarover zeggen!!)  en we hebben nog geen voor- en geen achtertuin, maar wij konden natuurlijk niet langer wachten. Eindelijk in ons nieuwe huis, met een vaatwasser en weer een werkende oven, en nieuwe meubels, inloopkast, Amerikaanse koelkast, ruime douche, etc. etc.

Er staan links en rechts nog wel wat doosjes die uitgepakt moeten worden, maar toch vond ik het ook wel weer tijd om het hardlopen weer wat serieuzer op te pakken (natuurlijk zeer geïnspireerd door de omgeving waar we nu wonen 🙂  en ook heb ik deze week voor ‘t eerst sinds twee maanden weer gefitnesst. Een van de redenen waarom ik vanavond meer tijd achter de laptop heb gezeten (sinds tijden..) dan dat ik in ons nieuwe huis aan ‘t scharrelen ben geweest, want ik heb natuurlijk GIGA-spierpijn. Hoewel ik eigenlijk nog erger had verwacht.

Nou, vanaf nu probeer ik weer wat vaker te updaten en zo links en rechts zullen er denk ik ook wel eens wat foto’tjes verschijnen van ons nieuwe stekkie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top