Slimme telefoon

Sinds kort heb ik ook eindelijk een smartphone. We hebben er lang op moeten wachten, maar vorige week werden bij ons bedrijf dan toch de eerste smartphones uitgereikt. Het was me gelukt om in de eerste groep te komen, dus ik had ook een van de eerste telefoons. Het is een HP iPaq Voice Messenger.

Nou, in het begin heb ik redelijk zitten schelden op dat ding, want het navigeren lukte voor geen centimeter en ik kreeg het gevoel dat ik het nooit zou leren. Maar nu ik er een weekje mee aan het prutsen ben gaat het al veel beter. Ik ben eindelijk een beetje gewend aan het QWERTY-toetsenbord en het schakelen tussen ‘normaal’ typen en T9. Dat je op dit ding kunt internetten en mailen is echt helemaal geweldig en ik gebruik hem ook al regelmatig voor korte notities. Twitteren komt nog niet echt van de grond, maar dat komt omdat mijn handen tegenwoordig meestal helemaal wit zijn van het schuren en dan vind ik het zonde om die telefoon vast te pakken.
Mijn GTD-systeem ligt momenteel volledig ‘op zijn kont’, simpelweg omdat ik niet toekom aan de weekly-reviews.
Ik denk wel dat ik hiervoor meer gebruik ga maken van Remember The Milk. Die hebben een online versie en een mobile-versie, en een goede samenwerking met Google. Google agenda ga ik dan waarschijnlijk als agenda gebruiken. Mijn outlook-(werk)agenda kan daarmee synchroniseren en dan kan ik daarnaast een prive-agenda maken in Google.
Maar goed. De hele inrichting van RTM en Google moet ik nog doen. Ik heb alleen nog geen idee wanneer dat gaat gebeuren… Hopelijk lukt het voordat ik volgende week weer aan het werk ga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top