Hopeloos achter…

Pfff… ik loop echt hopeloos achter op mijn weblog. Veel te druk met ons nieuwe huis! Even een korte samenvatting:

12 mei hebben we de sleutel gekregen en we zijn nog druk bezig met schuren, schilderen, schuren, schilderen, etc.
De vloer ligt er inmiddels in:

Bij de oplevering hebben we helaas geen foto’s genomen . Binnenkort zal ik nog wel een keer door het hele huis lopen, maar het is nog vrij kaal nu. Zoals ik al zei, zijn we alleen nog maar aan het schuren, grondverven (en weer schuren en nog eens grondverf, etc.), wanden gladmaken, wanden voorstrijken, enzovoort. Oh ja, en mijn vader heeft een wandje in onze slaapkamer gemaakt voor onze inloopkast!!  (ook hier geldt: foto’s volgen nog)
Maar binnenkort kunnen de echte afwerklagen er eindelijk op! Eén kamer is al behangen en a.s. zaterdag komt de keuken. Daarna kunnen we ook echt met behangen en sausen in de woonkamer beginnen en dan begint het pas echt ergens op te lijken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top