Mei-vakantie

Vanavond ging ik vol goede zin naar de hardlooptraining, maar op het moment dat ik m’n auto uitstapte drong het ineens tot me door: ‘t is mei-vakantie en er is geen hardlooptraining, tenminste, de trainer komt niet, die viert vakantie!  Hij wel..
Natuurlijk waren er wel een paar andere lopers dus we hebben een mooi rondje in de heuvels gedaan. Heerlijk! Maar tijdens het lopen nam ik me wel voor om a.s. woensdag te gaan spinnen in plaats van te lopen. Misschien wel goed om ook een beetje rust te pakken deze week. Vitamine-V voor mijn shin-splint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top