Sssspinning

Vanavond gespinned in plaats van gelopen. Om mijn shin-splint wat rust te geven, en omdat mijn benen ook nogal moe voelen. Tja, dan moet je natuurlijk vooral gaan spinnen! Het ging dus absoluut belabberd. Er kwam helemaal niets uit mijn benen. Natuurlijk had ik ook nog eens een fiets die met een klein tikje weerstand erbij ineens heel zwaar ging trappen. En toen ik van fiets gewisseld had zat ik op een vergelijkbaar vervelend geval, en begon ik mezelf  behoorlijk zielig te vinden. Nix nix nix kwam eruit. Maar goed, lopen was waarschijnlijk ook niet goed geweest. Nu heb ik in elk geval flink losgefietst, want spinnen kon je het eigenlijk niet noemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top