Update

OEI!! In mijn vorige stukje had ik het nog over schaatsen…. Dat is alweer lang geleden!! Maar, in de tussentijd is er eigenlijk ook niet veel gebeurd. Ons huis zit op slot, dus we kunnen niet meer goed zien wat er allemaal gebeurt, behalve dan dat de vloerverwarming erin ligt.

Op hardloopgebied gebeurde er ook niet veel. Het schaatsen waar ik het de vorige keer over had, was misschien toch een iets te grote belasting voor mijn schenen (vooral de spier waarmee je je voetten ‘optrekt’, die zorgt bij het schaatsen namelijk ook voor de stabiliteit). Na dat schaatsen heb ik nog één groepstraining heerlijk gelopen, en daarna was het weer op en af, dan weer kleine stukjes, dan weer rust… Om gek van te worden. En dat net nu ik mijn fitness-abonnement heb opgezegd. Heerlijke timing!

Maar ik ga niet terug (voorlopig…) Ik heb gewoon mijn thuis-fitness-setje uitgebreid met een stang, waar ik gewichtjes op kan schroeven, zodat ik nu ook weer fatsoenlijk de squat-oefening kan doen, met als gevolg natuurlijk dat ik weer een halve week met spierpijn heb rondgelopen… 🙂

Het hardlopen begint inmiddels weer een beetje te komen. Hopen maar dat dat vanaf nu goed blijft gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top