Kerst-spinning

Zo, vandaag had ik mijn eerste vrije dag aan het eind van dit jaar, en wat ga ik dan natuurlijk doen?? Hardlopen!!?? Nee, helaas niet. Ik heb me even voorgenomen om tot na kerst te wachten met hardlopen, aangezien mijn blessure vorige week weer eens opspeelde. Nee, ik zat vanochtend om 9.00 op de spin-bike!! En niet alleen zeg! De hele zaal zat zowat vol met 30 tot 35 mede-spinners en 2 instructeurs. We werden getrakteerd op 1,5 uur spinning. Helemaal Top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top