Update Nieuwbouw

Dit weekend heb ik even geen foto’s gemaakt van ons huis in aanbouw. Deze week is er verder niets aan gebeurd, zoals Groothuis al had aangekondigd. We kregen wel te horen dat volgens de huidige planning, ons huis in maart al zal worden opgeleverd. Geweldig!

Wel nog even een paar foto’s van de vorige twee weken:

Wat je hieronder ziet, noem ik maar even ‘Deel 2’ van de fundering. De vorige keer was hij nog helemaal vlak. De foto is van 15 november 2008:

Hieronder zie je dat de grond rondom onze woning nu (22 november 2008) gelijk ligt met de hele fundering. Wat verder naar achteren zie je trouwens ook dat de eerste woningen al onder de pannen zijn. Het is echt niet normaal hoe snel die woningen allemaal gaan:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top