Fitness…

Nou, vandaag heb ik het definitief besloten. Ik stop met fitness. Geen zin meer.

Ik wil drie, of liever zelfs vier keer per week hardlopen, ook al is het dan maar 5 km ofzo, en dan heb ik voor fitness gewoon geen tijd meer. Maar ik heb er ook geen zin meer in. De laatste paar keer dat ik aan een BodyPump-les meedeed, vroeg ik me echt af wat ik daar in hemelsnaam deed. Volledig zonder overtuiging stond ik daar gewichten op en neer te bewegen, daar waar ik mij voorheen volledig kon overgeven aan zo’n les. Nu sta ik er met een gevoel van: bekijk het maar. Ik doe het niet meer.

Ik denk wel dat die twee: geen tijd en geen zin, heel veel met elkaar te maken hebben. Als ik 4 keer per week hardloop, dan zijn er nog maar 3 dagen waarop ik niets doe. Als ik er daarvan 2 wil besteden aan bodypump dan ben ik alweer 6 dagen ‘onder de pannen’. Dat kan ik momenteel gewoon niet meer opbrengen. Ik blijf dus lekker thuis. En voor één keer in de week is mijn abonnement gewoonweg te duur, en een speciaal abonnement voor één keer per week hebben ze bij deze sportschool niet.
Dus neem ik een soort ‘sluimer’-abbonnement: voor 6 euro per maand mag ik nog één keertje per maand langskomen. Ik kan dan altijd nog weer overschakelen naar een volledig abonnement, mocht ik bijv. een blessure krijgen en een tijd niet kunnen hardlopen ofzo (…kon wel eens handig zijn…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top