4 keer lopen deze week

Deze week heb ik 4 keer gelopen!!
Maandag zo’n 11,5 km duurloop waarbij het tempo tussen de 6:30 en 5:15 min/km lag.
Woensdag een flinke interval training: lantaarnpaaltjes lopen: 1 lantaarnpaal snel, 1 wandelen, 2 snel, 1 wandelen, 3 snel, 1 wandelen, etc. tot 9 lantaarnpalen. En dat lijkt gemakkelijk, maar het viel behoorlijk tegen!! Natuurlijk moesten we ook nog weer terug: 9,8,7,…
Vrijdag gingen we in een treintje lopen van 4 personen, waarbij de laatste telkens de eerste inhaalt. Daarna hebben we een stuk van 1,75 km in 5:14 min/km gedaan. Dat is belachelijk snel want er zitten een paar behoorlijke heuvels in. Ik weet wel dat ik het behoorlijk zwaar had, maar nu ik de tijden bekijk vind ik het geweldig!
Vanochtend heb ik ook nog even gelopen. 5 km maar. Eigenlijk voor het eerst dat ik 4 keer loop in een week, en ik hoop dit vanaf nu vaker te kunnen gaan doen. Vandaar dat ik voorzichtig ben begonnen. Zondagochtend ligt mooi precies tussen de vrijdag- en maandagavond training in.
Vooralsnog voelt het erg goed. Ik merk wel dat mijn benen nog wat rust nodig hebben, maar toch voelt het ook alsof ze niet kunnen wachten tot de training van morgenavond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top