Foutje: 10 km !

Zaterdag 2 augustus 2008, 15:21 uur
10,3 km in 1:02:32 (6:04 min/km)

Oeps! Ik ben weer eens verkeerd gelopen. Eigenlijk wilde ik maar een rondje van 7 km lopen, maar uiteindelijk kwam ik op 10,3 km! Tja, het straatnaambordje wees min of meer naar een zandweggetje, maar ik geloofde gewoon niet dat dat het straatje was dat ik moest hebben. Met het gevolg dat ik zo’n 3 kilometer extra moest lopen. Dat is wel wat te gek: binnen één week van 5 km naar 10 km. Dus heb ik gewandeld tussendoor. Maar eigenlijk ging het supergoed. Ik heb voor het eerst deze week weer 30 minuten achter elkaar gelopen en het ging best gemakkelijk. Alleen doordat ik ineens zo ver moest, heb ik na die dertig minuten even gewandeld (ik moest toch vragen naar de kortste weg naar huis 🙂 , en toen na een kwartiertje nog eens. Aan het eind nog even versnellen naar 5:00 min/km en toen als een razende onder de douche en op de fiets naar de Oldenzaal, naar de Boeskool is lös. Daar was ik door de omweg natuurlijk veel later dan gepland, maar goed. Ondanks de regen was het een geweldig feest!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top