6,5 km

Zaterdag 9 augustus 2008, 18:57 uur
6,57 km in 37:47 min (5:46 min/km), 164

Vanavond maar weer eens 6,5 km geprobeerd, maar nu dus op speciale zooltjes. Het lijkt erop dat er vanaf nu altijd op ga lopen, hoewel ze in het begin toch altijd nog wat vreemd zitten. Het voelt nog steeds als een vreemde hobbel onder mijn voeten. Maar goed, het lopen gaat er prima mee. Binnen een week loop ik nu ongeveer hetzelfde als dat ik liep voordat ik op die zooltjes ging hardlopen. En het gaat nog eens harder ook! Maar ik denk eerlijk gezegd dat dat komt door de 10 km van afgelopen zaterdag en/of de tempo-loopjes van afgelopen dinsdag. Maandag of dinsdag maar eens weer zoiets proberen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top