25 min D1 – 10 min D2

Vrijdag 15 augustus 2008, 19:47 uur
25 min D1 (6:02 min/km, 164) – 10 min D2 (5:29 min/km, 173)

Tja, we gaan weer in codetaal: D1 en D2: rustig lopen (D1) en iets sneller lopen (D2), maar nog geen top-tempo (D3). Best leuk weer, een beetje afwisseling. Beide delen liep ik behoorlijk ‘vlak’, precies op het tempo dat ik van tevoren in mijn hoofd had. Na 35 minuten was ik nog niet helemaal aan het eind van mijn route , dus gebruikte ik dat stuk om uit te lopen.
Met een minimale inspanning (voor mijn gevoel met ong. 6:20) , blijk ik toch gemakkelijk 5:51 te lopen tijdens het uitlopen. Hahaha, dat gaat gemakkelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top