loop – wandel – loop – wandel – etc. etc. etc.

Om gek van te worden. Ik heb de afgelopen maand alleen maar rondjes van 5 tot 6,5 km gelopen, met veel wandelen tussendoor. Piepend en hijgend alsof ik net ben begonnen met hardlopen. Zo is het echt niet leuk meer en krijg ik er ook steeds minder zin in om weer een rondje te maken. En ik had dus ook niet echt zin om daar steeds weer over te schrijven. Vandaar dus dat het even stil is geweest op mijn blog.

Afgelopen week zijn we op vakantie geweest in Mallorca. Daar heb ik alleen de tweede dag hardgelopen. Nou ja, hardlopen… aangezien ik nog steeds benauwd was, liep ik na 2 km alweer te wandelen. Na een paar dagen leek mijn benauwdheid over te gaan, maar was het ‘s middags gewoonweg te warm om te gaan lopen. Wel heb ik redelijk wat gewandeld op mijn nieuwe zooltjes.

Maar goed, nu we weer terug zijn in Nederland, ben ik weer aan het piepen geslagen. Niet alleen tijdens het harldopen, maar ook tijdens de bodypump, of gewoon als ik thuis ben (gelukkig niet de hele dag). Vandaag was het dus tijd om naar de dokter te gaan. Allergische astma, was zijn conclusie.
Ja, daar lijkt het wat mij betreft inderdaad op. En nu heb ik dus zo’n puf-ding. Kijken of ‘t helpt. Misschien dat ik dan eind deze week eindelijk weer eens een fatsoenlijk rondje kan maken. Of in elk geval een rondje in één keer kan uitlopen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top