6,32 km

31 juli 2008, 19:50 uur
6,32 km in 37:56 (6:00 min/km)

Ja, eigenlijk is het nog niet genoeg afgekoeld, maar ik wil vanavond nog meer doen, dus dan maar hardlopen in de zon. Ik ga wel een nieuwe route uitproberen, tenminste, als het een beetje lekker gaat.

Nou, de route was wel aardig, eerst een lang stuk over een zandpad en dan een iets korter stuk terug over een verharde weg waarover weinig verkeer komt. Hoewel je wel al van heel ver het eindpunt kunt zien naderen, terwijl het dan nog heel lang duurt voordat je er bent. Aan de andere kant heb je dan wel de neiging om al vroeg een soort eindsprint in te zetten.
Het grote nadeel was echter dat het met name op het zandpad, stikte van de insecten. Ik werd helemaal gek van al het gezoem om mijn hoofd. Allemaal vliegen, wespen en ander gespuis dat graag gratis op mijn hoofd wilde meeliften.
Jammer, want dat is wel een reden om die route niet nog eens te lopen…
Maar om positief te eindigen: De laatste veertien minuten (na 2 minuten wandelen) heb ik met een snelheid van 5:41 min/km gelopen. Dat begint er weer op te lijken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top