5 km

Maandag 28 juli 2008, 18:50 uur
5 km in 30:24 (6:05 min/km)

Eigenlijk ging ik voor een rondje van 6,5 km, maar vanavond viel het lopen behoorlijk tegen. Nee, de benauwdheid is weg, maar het was errug WARRRMMM. Ik had beter later vanavond kunnen gaan lopen, maar ik was bang dat ik vanavond na het eten geen zin meer zou hebben, dus was ‘t nu of nooit. En dus werd het een rondje van ‘slechts’ 5 km. De tijd valt me eigenlijk niet eens tegen, aangezien ik ook nog 2 minuten heb gewandeld tussendoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top