On-ge-loof-lijk!! Nederland – Frankrijk: 4 – 1 !!!

Het is echt onvoorstelbaar en niet te geloven wat er allemaal gebeurt daar in Zwitserland met het nederlands elftal. Eerst verslaan ze de Italianen (de wereldkampioen van 2006) met 3-0 en vanavond was Frankrijk (de nr 2 van het WK2006) aan de beurt met maar liefst 4-1 ! En de ene goal nog mooier dan de andere, hoewel het ook wel ff billenknijpen was toen de Fransen flink in de aanval gingen.
Maar toen stonden ‘we’ al met 1-0 voor.
En toen de ‘gouden wissels’ (overigens tijdens de rust volledig voorspeld door vriendin MJ van ons (ja heren, een vrouw!)): 2-0.
Tja, de 2-1 zat er aan te komen en leek niet meer dan terecht, maar dan verwacht je vervolgens nog een zeeer hectische laatste 20 minuten, die wel eens in het voordeel van de Fransen konden uitpakken… rrrrrr… spannend, maar niet lang 🙂 Robben scoort nog geen minuut later 3-1 met een miraculeus doelpunt. Wat een opluchting!
En ik ben er nog steeds niet uit welk doelpunt mooier is, die van hem of de 4-1 die Sneijder aan het eind van de wedstrijd scoorde… wat een beauty! Ow wat genieten. En weer wordt alles herhaald en herhaald en nog eens herhaald, de ene keer een samenvatting met ‘live’-commentaar van Jack van Gelder vanuit de studio in het stadion, in het bijzijn van Van Persie en Robben, de andere keer op prachtige muziek, en dan nog een filmpje met alleen maar beelden van Van Basten tijdens de wedstrijd. Ze krijgen er geen genoeg van, en ik ook niet 🙂

Zodra het filmpje beschikbaar wordt, zet ik die hierbij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top