Nieuwe zooltjes

Vanmiddag heb ik mijn zooltjes opgehaald voor mijn hardloopschoenen. Ik kreeg natuurlijk het advies mee om er niet direct op te gaan hardlopen, want dat zou wel eens veel spierpijn kunnen veroorzaken. Eerst inlopen door te wandelen. Dat is het devies.

Nou, geen haar op mijn hoofd die er voorlopig aan denkt om op die dingen te gaan hardlopen! Toen ik thuis kwam heb ik de schoenen natuurlijk direct aangetrokken en een beetje door het huis gelopen.
De hak is verhoogd en er zit een flinke ‘bobbel’ die moet aansluiten bij de holling in mijn voet. Die ‘bobbel’ voelt nog niet echt comfortabel. Tijdens het koken begon de rechter schoen iets prettiger aan te voelen, maar het lijkt me nog niet dat ik er zomaar een half uurtje ofzo op ga wandelen, laat staan hardlopen. Daarvoor zal ik ze toch echt eerst wat vaker aan moeten hebben.
We wachten dus maar af. Over een paar weken moet ik voor controle terugkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top