6,45 km

Woensdag 11 juni 2008, 19:48 uur
6,45 km in 37:26 (5:49 min/km)

Eigenlijk had ik helemaal geen zin vanavond. Ik verzon eerst allerlei excuses om niet te gaan: Hard gewerkt, ziek geweest, meer rust nemen. Maar besefte toen dat het ook lopen juist lekker ontspant na een dag hard werken, dat ik ziek ben geweest en dus niet meer ben en aangezien ik de laatste tijd al genoeg rust omdat ik nog voorzichtig wil zijn met mijn kuiten, leek het me toch beter om de schoentjes maar even aan te trekken voor een klein rondje van 5 kilometer. Na 1 km wist ik het al: het was absoluut een goed plan, want het ging geweldig. Dus besloot ik in plaats van 5 km toch maar het rondje van 6,5 km te doen. Nog niet al te snel, maar daar gaat het nu ook niet om. Het gaat erom goed te herstellen van de flinke verkoudheid van vorige week, en dat lijkt aardig te lukken. Morgenavond met de Bodypump ook maar weer lekker voluit gaan lijkt me! Komend weekend misschien wel weer de 8 km ronde proberen.
Morgen moet ik trouwens de zooltjes voor mijn hardloopschoenen ophalen. Ben benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top